Re:Freshed Orchestra, misschien wel het hotste en meest energieke orkest van Rotterdam en omstreken, speelde al op North Sea Jazz, de Gentse Feesten en de Uitmarkt in Amsterdam, en werd door Giel Beelen uitgeroepen tot belofte van het jaar. In elke editie van ‘Re:Freshed Orchestra presents’ krijgt een van de musici van het orkest carte blanche. Na elk concert is er een meet & greet en draait de musicus van dienst de muziek die hem of haar inspireert. Deze avond staat in het teken van vocaliste Poliana Vieira.

Poliana Vieira is Radio 6 Soul & Jazz Talent, was in 2013 de Muziekambassadeur en Winnaar van Music Matters Award 2012. De in Portugal geboren singer/songwriter met Kaapverdische roots (Paulino Vieira, Cesária Évora) bracht eind 2013 haar succesvolle debuutalbum MOODS uit en is deze zomer gestart met haar MOODS Theatertour.
Afgelopen jaar was zij te zien in The North Sea Jazz Club, Club Rigter Sessions, Theater Islemunda en verzorgde ze ook het voorprogramma van Lilian Vieira (van Zuco 103) en Bernard Fowler, zanger bij The Rolling Stones.

2 september 2015
Poliana Vieira vervangt Furlan Felter, die dit concert vanwege problemen met zijn stembanden tot zijn spijt heeft moeten annuleren.

Share